Étterem: 06 96 470 139
Hungary English Deutsch

Megújúlt belsőtérrel és folyamatossan bővülő kínálattal várunk minden kedves új és régi vendégünkt.
Üdvözlöm a Pannonhalma étterem honlapján.

Tulaj

Ezúton szeretném bemutatni az átalakított Pannonhalam éttrmet.2007 novemberében az étterem és a konyha teljes átalakítása után nyitottuk meg újra vendégeink számára.

Éttermünk Pannonhalmán, a Világörökség részét képező ezer éves Bencés apátság tövében, és a város szívében, egy háromszázhét éves épületben található.

Az étterem befogadó kézsége két nagy teremből 50/80 fő és egy nyolcvan fős fedett teraszból áll

Az Apátsági látogatás után vendégeinknek szeretnénk segíteni abban, hogy családias hangulatban elköltsenek egy kellemes órát éttermünkben, és reméljük, hogy ebben a ház bőséges étlapjáról választott étel és ital is hozzájárul. Majd az ebéd után vendégeink hazatérve jókedvűen és elégedetten folytathatják napjukat.

A konyha jellege nemzetközi és magyaros tájjellegű. Családi rendezvényeket, zenés esteket,(cigány zenével is.)színvonalas állófogadásokat is szervezünk. Az apátsági borokból borkóstolást,és a Pannonhalmi Pálinkárium termékeiből pálinka kóstolást is vállalunk.

Nagy szeretettel várjuk a kisgyermekes családokat is. Amíg a szülők ebédelnek a gyerekek a nekik kialakított gyereksarokban rajzolgathatnak vagy a teraszon szaladgálhatnak. Igény szerint vállaljuk családi és munkahelyi rendezvények lebonyolítását.

Reményeim szerint egyszer éttermünkben is köszönthetem Önöket!

Mielőbbi viszontlátásra!

Pannonhalma

Pannonhalma város Győr-Moson-Sopron megyében, a Pannonhalmi járás székhelye. Neve 1965-ig Győrszentmárton volt.
Pannonhalma legnevezetesebb intézménye a Pannonhalmi Bencés Főapátság, ezt illetve az ennek helyet adó Szent Márton-hegyet gyakran nevezik egyszerűen Pannonalmának.Forrás & további információ: Wikipedia